Alternatíva, keď chceš zhrešiť bez výčitiek – Zdravý „vyprážaný“ syr

994x

Máte chuť zhrešiť zdravo? Zdravý „vyprážaný“ syr je výborným riešením, ak vás prepadajú chute na niečo hriešne.

zdravý "vyprážaný" syr

Počítate kroky, chodíte si pravidelne zacvičiť, striktne sa držíte nastaveného stravovacieho plánu, no občas neviete nezdravým jedlám odolať? Veľmi dobre vieme o čom hovoríte a preto máme pre vás riešenie!

Zdravý „vyprážaný“ syr je recept, ktorý sme vymysleli v situácií, kedy sme boli len kúsok od návštevy reštaurácie.

Príde vám čudné ako môže byť vyprážané jedlo zdravé? Zdravý „vyprážaný“ syr vôbec nenasiakne nezdravým olejom, pretože na prípravu sme nepoužili ani jednu kvapku.

Príprava zaberie doslova pár minút. Viete si vykúzliť hlavné jedlo ako z reštaurácie u vás doma na zdravý spôsob tak, aby nutrične spĺňalo podmienky vášho jedálnička.

Zdá sa vám to nemožné?

Nenechajte sa ďalej prosiť a pripravte si spolu s nami zdravý „vyprážaný“ syr. Môže byť súčasťou vášho jedálnička bez výčitiek. Od toho klasického sa chuťou absolútne nelíši.

Presvedčte sa sami.

Ingrediencie potrebné na prípravu:

  • 170g syr 30%
  • kukuričné lupienky (corn flakes)
  • 1ks vajce
  • 200g zemiaky
  • 150g bataty (sladké zemiaky)
  • 20g maslo
  • petržlenová vňať
  • soľ

Predtým, než budete čítať ďalej, vyzdvihnite si svoj darček 🎁

Overený, bezpečný a prirodzený

SPÔSOB CHUDNUTIA,

ktorý funguje každému...

(...schudnete ľahko a dokonca si to budete ešte aj užívať!)

Zdravý „vyprážaný“ syr – postup na prípravu:

  1. Syr si rozdelíme na plátky hrubé cca 1cm.
  2. Kukuričné lupienky spracujeme pomocou mixéru na jemno tak, aby sa nám syr dobre obaľoval.
  3. V miske rozšľaháme vajíčko s trochou soli a namočíme doň plátky syru.
  4. Obalíme v kukuričných lupienkoch, ktoré jemne pritlačíme na syr, aby sa počas pečenia neodlepili.
  5. Plech si vystelieme papierom na pečenie, uložíme naň plátky syru tak, aby sa vzájomne nedotýkali a dáme piecť.
  6. Pečieme na 160° cca 7 minút, pokým syr nadobudne zlatistú farbu. Priebežne ho sledujeme, aby sa nám neroztiekol (záleží od hrúbky nakrájaných plátkov a kvality syru).
  7. Ako prílohu podávame čerstvú zeleninu, varené zemiaky alebo bataty. Zemiaky sme varili v osolenej vode, nakoniec sme ich poliali maslom a posypali čerstvou petržlenovou vňaťou. Bataty sme nakrájali na prúžky, uložili na papier na pečenie tak, aby sa navzájom nedotýkali. Dochutili sme ich ľubovoľným korením, cesnakom, bylinkami a nechali piecť do zmäknutia.
banner
nvz1